منبع خبر- کلوایی نون در روستای درازنوی کردکوی
به گزارش منبع خبر، زنان روستای ییلاقی درازنو ، نان محلی و سنتی به نام ” کلوا ” پخت میکنند که خمیر را بعد از آماده کردند به روی تخته سنگی بزرگ که دور تا دور و روی آن هم با آتیش میزند تا خمیر پخت شود. معمولا این نان که شباهتی بسیار با کیک […]
به گزارش منبع خبر، زنان روستای ییلاقی درازنو ، نان محلی و سنتی به نام ” کلوا ” پخت میکنند که خمیر را بعد از آماده کردند به روی تخته سنگی بزرگ که دور تا دور و روی آن هم با آتیش میزند تا خمیر پخت شود.
معمولا این نان که شباهتی بسیار با کیک دارد را علاوه بر آرد و آب، از آب پنیر و شیر و گاها خورده های گردو ( جوز ) هم افزوده میشود و طعم و مزه ای عالی بخود دارد.
ساکنین ثابت درازنو از قدیم این نون را به عنوان سوغات به دوستان و مسافران و حتی به دوستان و بستگان …..هدیه می کردند.
تصویری ارسالی از ” نورالله شهریاری ” از روستای درازنو در ۱۳ خرداد ۱۴۰۱